Huisvesting:

‘Uw pupillen verdienen het hoogste comfort’

Goede huisvesting voor een optimale start van uw kalveren. Een goed begin is het halve werk. Voor de kalveropfok geldt dat zeer zeker. De meest risicovolle periode voor een kalf zijn de eerste 14 dagen na de geboorte. Het is belangrijk dat het dier deze periode goed doorkomt. In deze periode legt u de basis voor een gezonde melkkoe en maakt u haar klaar voor de start.

Arbeidsgemak

Arbeidsgemak

Goede huisvesting is gericht op het welzijn van de kalveren én natuurlijk arbeidsgemak. Kalveren moeten tochtvrij gehuisvest worden. Ook moet er voldoende frisse lucht zijn. De door ons ontwikkelde huisvesting voor kalveren is speciaal ontwikkeld met aandacht voor de genoemde punten Onze kalverhuisvesting zijn daarmee ideaal voor u en uw kalveren!

Kunststof: praktisch en hygiënisch

Kunststof: praktisch en hygiënisch

Voor de productie van  van onze kalverhuisvesting en stallen maken wij veelal gebruik van kunststof. Kunststof is makkelijk te reinigen waardoor de kans op (her)besmetting klein is. Het is licht, glad materiaal en daarmee praktisch in het gebruik. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur.

Welzijn

Welzijn

In de verschillende kalverhuisvesting van Alpuro Breeding brengen uw kalveren veilig de meest risicovolle periode door. De kalverhuisvesting van Alpuro Breeding is ontwikkeld met het oog op welzijn van de kalveren, een goed klimaat én arbeidsgemak. Het zijn de belangrijkste ingrediënten voor optimale huisvesting.

Wij helpen u

Wij helpen u

Of het nu gaat om het verbeteren van uw huidige huisvestingssituatie, de aanschaf van uw kalverhuisvesting of wanneer u wilt gaan bouwen voor uw jongvee. De kalverspecialisten van Alpuro Breding staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Bent u al klaar voor de start?

Onze kalverspecialisten staan klaar om u te helpen bij de beste start voor u kalveren.

Neem contact op

Telefoon

Ik zou graag willen dat jullie telefonisch contact met mij opnemen.

Bel mij

Vragen?