Voeding:

‘Beste prestatie door beste voeding’

Een kalf verschijnt enkel fit aan de start wanneer het is voorzien van goede voeding. Logisch, want hier moet ze haar voedingsstoffen en energie uit halen. Kalvermelk, brok en aanvullende producten geven het kalf precies wat het nodig heeft.

De juiste kalvermelk kiezen voor de beste start

De kalvermelk van Alpuro Breeding staat voor kwaliteit. Uit het brede assortiment bestelt u de kalvermelk die het beste past bij  uw bedrijfsvoering. Wij geven u graag vrijblijvend advies bij het maken van de juiste keuze. Alpuro Breeding is uw kalvermelk / kalvermelkpoeder leverancier!

Kalvermelk met een extraatje

De kalvermelk van Alpuro Breeding zijn topproducten voor de allerhoogste groei. Naast de reguliere kalvermelk heeft Alpuro Breeding een kalvermelk met een extra toevoeging met de naam ALCA Start. Ook hebben we biologische kalvermelk, stierenmelk enz.. Nieuwsgierig naar wat dit precies is? Neem snel een kijkje bij ons assortiment, kalvermelk.

Krachtvoer

Alpuro Breeding heeft ook diverse krachtvoeders, afgestemd op de behoeften van het kalf. Zo hebben we een brok voor kalveren tot en met 3 maanden, maar ook voor kalveren tot en met 6 maanden. Ook arbeidsgemak is iets waar we goed naar gekeken hebben. Het enige wat u bij deze brok hoeft te doen, is er voor te zorgen dat het onbeperkt verstrekt kan worden. Omdat het voersysteem zo eenvoudig is worden er weinig tot geen fouten gemaakt, wat resulteert in hoge groei en goede pens ontwikkeling. Dit hebben we aangetoond  door middel van  onderzoek op ons proefbedrijf.

Voederapparatuur

Ook  kunt u bij Alpuro Breeding terecht voor arbeidsbesparende voederapparatuur van de hoogste kwaliteit. Vooral tijdens de drukke ochtend- en middaguren op uw melkveebedrijf is dat geen overbodige luxe. Kijk gerust eens bij ons assortiment dat gaat over benodigdheden voor de kalveropfok.

Bent u al klaar voor de start?

Onze kalverspecialisten staan klaar om u te helpen bij de beste start voor u kalveren.

Neem contact op

Telefoon

Ik zou graag willen dat jullie telefonisch contact met mij opnemen.

Bel mij

Vragen?